21 dec

Trubičky na každú príležitosť

Trubičky na každú príležitosť

ZLOŽENIE

  • Plnené trubičky (napr. Dr.Gerard Rolls ZEBRA, smotanové, kokosové, orechové, mliečna čokoláda)
  • tabuľka horkej čokolády weinrich
  • tabuľka bielej čokolády weinrich
  • 1/3 kocky masla
  • lyžica cviklovej šťavy
  • voliteľne: farebné posýpky
  • sekané orechy

SPÔSOB PRÍPRAVY

Vo vodnom kúpeli rozpustite horkú a bielu čokoládu (osobitne!). Do každej hmoty pridajte po polovičke masla a metličkami vymiešajte, aby sa ingrediencie dôkladne spojili.

Do rozpustenej bielej čokolády pridajte cviklovú šťavu, aby dostala krásnu červenú farbu a hneď po rozpustení prestaňte ohrievať, pretože by stvrdla.

V pripravených čokoládových hmotách máčajte trubičky do 1/2 dĺžky a kým čokoláda stuhne, obsypte ich farebnými posýpkami alebo orieškami a v poháriku nechajte stuhnúť.